School dance

Donderdag 11 april 2008
Deze avond had Eline een ‘schooldance’ op school. Alle kinderen konden komen met hun ouders. In de gymzaal hadden ze een DJ neergezet en het was er behoorlijk schemerig. Het feest duurde van 6 tot 8 uur, zodat ze de volgende dag nog in staat zouden zijn om naar school te komen. Blijkbaar was het thema ‘fun and sun’. Dat hadden wij echter niet meegekregen. Verschillende ouders en kinderen hadden wel een hawaii-shirt of hoela-rokje aan. Wel een heel contrast met de sneeuw die buiten lag. (Er is vandaag nog even 20 centimeter sneeuw gevallen. De verwachtingen voor zaterdag en zondag: 20 graden! Welkom in Calgary!).
De avond was erg gezellig. Het lukte door de herrie niet echt om een gesprek aan te knopen met de andere ouders, maar we hebben lekker gedanst met de kinderen. Eline vond al snel haar vriendinnetje Melissa en later op de avond ook Elizabeth, dus die heeft zich ook goed vermaakt. Ze wil volgend jaar wel weer!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.