Ziek

Zaterdag 5 April 2008
Sinds woensdag is Rob ziek thuis, keelpijn, hoofdpijn, algehele misere. Voor mij wel een mazzeltje, want dan heb ik lekker de auto. Dus ik heb Peter lekker meegenomen naar de kapper, boodschappen doen en winkelen. Heeft Rob het lekker rustig thuis. Vrijdagmiddag werden we gebeld of we Eline van school wilden komen halen. Ook zij was ziek geworden. Buikpijn. Ze had zich natuurlijk de hele dag op school al groot zitten houden, tot het niet meer ging. Gelukkig is ze vandaag weer opgeknapt en ook Rob gaat al beter. Die kunnen dus maandag weer gewoon aan het werk en naar school.

Deze week heb ik ook een ‘buurvrouw’ geholpen die haar knie verdraaid heeft tijdens het skien. Ze heeft twee kinderen in de leeftijd van Eline en Peter en haar man was de hele week in Zwitserland voor zijn werk. Ik heb dus twee dagen hun hond voor haar uitgelaten. Wel leuk om op zo’n manier eens door de wijk te lopen. Er vallen je allerlei dingen op, die je eerder nog niet gezien had. Het was heerlijk weer, dus lekker om buiten te zijn. Het was gelijk een mooie gelegenheid voor Peter om zijn vriendje Morgan een keer op bezoek te hebben. Samen hebben ze hier heerlijk met de auto’s en het lego gespeeld!

Norwest unitedOver twee weken begint voor ons het soccer-seizoen (als het weer goed genoeg is tenminste). Zowel Peter als Eline hebben we opgegeven om te voetballen. Het is in het park hier in de buurt en ze oefenen en spelen alleen door de week. Dus geen wedstrijden in het weekend. Ik had gedacht dat ze allebei op dezelfde avond zouden gaan voetballen, maar ik had natuurlijk weer niet goed gelezen. Nu gaat Peter op maandag- en woensdagavond en Eline op dinsdag- en donderdagavond voetballen. We zitten dus vier avonden in de week langs de lijn, alhoewel, voor het team van Peter heb ik me opgegeven als hulpcoach, dus dat wordt wel wat actiever dan alleen langs de lijn zitten. Volgens een Canadeze, die een jaar of 15 in Nederland heeft gewoond, heb ik als Nederlandse een groot voordeel: ik ken de spelregels. Iets wat blijkbaar niet voor elke Canadees opgaat. Maar ja, ik ken dan weer de regels voor het ijshockeyen niet precies.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.