Peter’s verjaardag op preschool

Maandag 10 maart 2008
_3002297.jpgOok op de preschool mag Peter vandaag nog een keertje jarig zijn. Mama heeft naar goed Nederlands gebruik wat tractaties in elkaar geknutseld. Treintjes dit keer, het is per slot van rekening de ‘learning train’ preschool. Ook heb ik nog snel wat muffins gebakken als een extraatje bij de snack die ze altijd krijgen.

Peter krijgt een speciale ‘jarige job’-button opgespeld en zijn verjaardag wordt gevierd met een ‘happy birthday’. Ook mag hij een kaarsje uitblazen voordat ze aan hun snack beginnen. Als de kinderen naar huis gaan, krijgen ze van Peter allemaal een treintje mee, volgestopt met stickers, een stuiterbal en een zakje snoepjes.

Maddy en SashaMaddy, Sasha, Peter en MichaelJordan en Morgan

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.