Peter’s verjaardag

Zaterdag 8 maart 2008
We zijn weer terug in Calgary. Vandaag vieren we dan ook Peter zijn verjaardag. Maar hij moet alweer geduld hebben. Eerst gaat Eline nog paardrijden.

_3002273.jpg Daarna is het dan eindelijk zover: tijd om de kado’s uit te pakken. Eline en mama hebben cupcakes meegenomen en als we opoe en opa op skype hebben, wordt er eerst ‘lang zal ze leven’ gezongen. Dan mag Peter eindelijk aan de enorme stapel kado’s beginnen. Van opa en opoe is er een mooie, op afstand bestuurbare, auto en een doos lego. Van ome Fons en tante Tine kneed foam, een soort klei, maar dan van piepschuim balletjes. Van Jacqueline, Marcel, Sven en Cas was er ook een pakje in de bus gekomen. Die had mama wel weten te verstoppen: een mooie puzzel en een boek vol met binnenspelletjes. Die komen goed van pas als het hier nog erg koud wordt!

_3002278.jpgIedereen heel erg bedankt voor alle mooie kado’s, kaarten en e-mails. Peter heeft een leuke dag gehad, en is erg verwend. En door het skypen was het net of opoe en opa er toch nog even bij waren, alhoewel jullie jammergenoeg niet van de mooie blauwe cupcakes konden meegenieten!

_3002281.jpg_3002290.jpg_3002292.jpg

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.