Hollywood

Woensdag 5 maart 2008
20080305-_3002150Nu we toch dichtbij Los Angeles zijn, willen we ook graag even een bezoekje brengen aan Hollywood. Uiteraard willen de kinderen liever weer naar Disneyland, maar wij willen ook wel wat anders zien. In de ochtend gaan we dus op weg naar LA.

Wat een verschil met Calgary zeg, we staan weer eens gezellig in de file, en er hangt behoorlijk wat smog in de lucht. Gelukkig werkt de carpool strook hier goed. En we zitten met zijn vieren in de auto, dus daar mogen we lekker gebruik van maken.

20080305-_3002097In Hollywood lopen we over Hollywood Boulevard en zien de Hollywood Walk of Fame. Voor verschillende beroemdheden van film, theater, radio en televisie, liggen hier sterren op de stoep. Ook lopen er verschillende ‘beroemdheden’ rond. Zo gaat Eline op de foto met Elmo en geeft Peter Batman een high-five. In de verte zien we ook nog Marilyn Monroe langslopen.

20080305-_3002129Langs Sunset Boulevard lopen we weer terug. Onderweg komen we langs wat fonteinen. Die zijn natuurlijk te aantrekkelijk om zomaar links te laten liggen, dus terwijl papa nog wat foto’s maakt van de omgeving, gaan Eline en Peter er ‘tussendoor’ rennen. Het duurt niet lang voor ze zeiknat zijn. Vooral Peter had het idee van langs de fonteinen lopen niet echt begrepen. Gelukkig hadden we een handdoek en droge kleren in de auto liggen.
Na nog een foto van het Hollywood sign, gaan we weer terug naar Disneyland.

20080305-_3002153Eline en Peter zijn blij weer even in Disneyland te kunnen zijn. En de nodige ritjes worden weer gemaakt. Vooral Buzz lightyear en de autootjes, waar je zelf kan gasgeven en (een beetje) sturen zijn populair. Gelukkig zijn de rijen niet lang en zijn ze snel steeds weer opnieuw aan de beurt.
Buzz rideBuzz ridebuzzlightyeark52008066194210eng.jpg
Tijdens de Buzz Lightyear – rit werd een foto van je gemaakt en die kon je aan het eind naar je eigen email-adres laten sturen. Dat hebben we dan ook steeds gedaan en naar allerlei familieleden waarvan we het emailadres wisten. Zie je hoe fanatiek Rob is? Alleen Peter komt helaas niet boven het karretje uit!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.