Disneyland Adventure Park

Donderdag 6 maart 2008
20080306-_3002194Vandaag helaas alweer de laatste dag in Disneyland. Vandaag gaan we langs de attracties die we de afgelopen dagen nog niet hebben gezien. Eerst is dat het Pirateneiland in Disneyland. Via een vlot wordt je er naartoe gevaren. Op het eiland zijn boomhutten en grotten om lekker doorheen te dwalen. Op verschillende plekken zie je de schatten en skeletten van de piraten die hier gebivakkeerd hebben.

20080306-_3002262In de middag gaan we naar het andere Disneypark, Disneyland Adventure Land, wat meer voor de wat oudere kinderen lijkt te zijn. Toch is ook hier genoeg te doen voor de kinderen. Zo is er een gedeelte van ‘a bugs life’ waar voor de kleintjes botsautootjes e.d. zijn. Ook zien we een film van de muppets in 3D. Dat vinden we erg grappig allemaal, totdat alles wordt opgeblazen, dat vindt Eline minder leuk.
Verderop is vooral de zweefmolen in de vorm van een raket een hit. Ze maken wel vier of vijf ritjes, (omdat het zo rustig is mogen ze steeds blijven zitten) voor ze eindelijk zover zijn om eruit te komen.

20080305-_3002175-EditIn de avond gaan we weer terug naar Disneyland om daar in een van de restaurants, in de Pirates of the Carribean stijl, te gaan eten.
Dan nog een laatste ritje in de Buzz Light Year en de raketten en dan zit het er helaas alweer op. Morgen vliegen we, op een normale tijd (11.20 uur), weer terug naar Calgary.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.