Bijna jarig

Woensdag 26 februari 2008
Post!Nog even en dan wordt Peter 5 jaar. Dat weten opa en oma natuurlijk ook, dus die hebben hem, met Ton en Wendy, een verjaardagskadootje gestuurd. Omdat het altijd afwachten is hoe lang de post erover doet, hebben ze het pakje op tijd op de bus gedaan.

uitpakkenWanneer we vandaag dus bij de brievenbus komen, is daar een pakketje. Spannend! Hoewel ik normaal alleen naar de brievenbus loop, is Peter vandaag gezellig met me mee gelopen en staat er dus met zijn neus bovenop wanneer het pakje uit de brievenbus komt.

KadootjesVeel lezen kan hij nog niet, maar de naam Peter herkent hij echt wel op het pakje. We komen er dus niet onderuit dat hij een week te vroeg alvast zijn eerste kadootje mag uitpakken.

Opa, oma, Ton, Wendy, Mark en Niels: hartelijk dank voor de kadootjes. Peter heeft de verschillende lego-modellen al drie keer (zelf!) in elkaar gezet en ook de pyama is een hit. Die kan hij mooi gebruiken als we straks op vakantie zijn!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.