Koud he?

Zondag 27 Januari
Bloemen op de ramenInmiddels is het aangekondigde kou front ook daadwerkelijk aangekomen. De temperatuur buiten is gedaald tot -29 met een windchill factor van -47 graden. Bij ons in huis staan dan ook de bloemen op de ramen en staat de kachel voortdurend aan om het lekker warm te houden.

We krijgen volgens het weerbericht de hele week dit weer met onder de -20, overdag. Geen weer om lang buiten te blijven dus.

Het weerbericht voor de komende week

Nee, dan gisteren. Toen konden we de hele middag schaatsen op Bowness park terwijl het net boven 0 was. Lekker kopje koffie of chocolademelk erbij… prima uit te houden.

Vandaag brengen we de tijd door met het spelen van wii spelletjes (pappa en mamma verliezen steeds van de kinderen bij het boksen), lego bouwen, televisie kijken en sjoelen. En foto’s maken van de bloemen op de ramen natuurlijk.
Ons slaapkamer raamEline’s slaapkamer raam

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.