Wetenschapsmuseum

Zondag 13 Januari 2008
Luisteren naar wat er opgenomen werdOp zondag gingen we naar het ‘Telus World of Science’ museum. Het is een soort Evoluon, waar de kinderen eigenlijk alles zelf konden proberen. Naast de gebruikelijke exposities, is het thema voor deze winter: muziek.

080113-TelusWorldOfScience-3000843De kinderen konden op een grote piano lopen, zelf in een video dansen, op verschillende manieren geluid opnemen en afspelen. Nadat we dit gedeelte van het museum hadden bezocht, gingen we een film bekijken over dinosuarussen. Het werd vertoond in een IMAX theater, dus soms behoorlijk heftig. Vooral Eline vond dat niet zo heel leuk. Peter wel, die zat er de hele tijd ook gezellig doorheen te kletsen over wat hij allemaal wel wist over dinosaurussen.

Na de film was het tijd voor een hotdog en de rest van het museum. Er was nog genoeg te doen: op een spijkerbed liggen (auw), jezelf optrekken, een lego-autootje bouwen en ermee racen. Kortom een leuke dag. Peter en Eline waren er niet weg te branden.

—- (meer foto’s op de photo site) —-

In de avond hadden we nog een nieuwjaarsfeestje bij een collega van Rob: Sander en Lisebeth. Dat was erg leuk. Daar hebben we even gezellig gekletst, gegeten en gedronken. Grappig om Peter en Judith, die we kennen van hun blog, nu ‘in het echt’ te spreken! Peter en Eline waren erg blij met de stroopwafels! We moesten helaas weer op tijd naar huis: de volgende dag moet Eline weer naar school!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.