Zoo lights

Vrijdag 14 december
tunnel of loveBij de dierentuin organiseren ze altijd leuke dingen, naast het dieren kijken. Nu in de kersttijd hebben ze de zoo lights. Door de dierentuin verspreid staan verschillende figuren, gemaakt van lichtslangen en lichtjes. Daar moesten wij natuurlijk ook even gaan kijken.

Het begon om 6 uur ‘s avonds, tot 9 uur. We hebben de kinderen dus eerst op MacDonalds getracteerd en zijn daarna doorgereden naar de dierentuin.
Het zag er allemaal prachtig uit. Lichtjes in de vorm van bloemen, dieren en gewoon in de bomen gedrapeerd. Er waren verschillende thema’s: kerst en dieren natuurlijk, maar ook ‘the tunnel of love’, met een smooch-pavilioen, hartjes en allemaal romantische dingen, cowboys, ijshockiers en een ‘candy cane lane’ met snoepgoed en gingerbread men, waar de kinderen natuurlijk even gekke bekken moesten trekken. (Daar kent Peter nog een rijmpje van : Run, run, run, as fast as you can; you can’t catch me, I’m the gingerbreadman.)

Glijdenballen rollenVoor de kinderen was er ook van alles te doen Ze konden onder de lichtslangen doorglijden, door een doolhof wandelen, met grote ballen rollen en een iglo bouwen met piepschuim blokken. Dat hebben we natuurlijk allemaal gedaan.

Maar na zo’n anderhalf uur begon het toch wel erg koud te worden, ondanks dat je je onderweg ook bij kampvuren kon warmen. Uiteraard hadden de kinderen nergens last van, die zaten het beste ingepakt met hun snowsuits en een extra lange onderbroek aan. Maar mijn tenen waren uiteindelijk echt wel bevroren: tijd dus om weer naar huis te gaan….

One horse open sleighgingerbreadmanpavilioen

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.