Toch een beetje Sinterklaas

Woensdag 5 December
12-05-0873Vanochtend eerst even mijn vader gebeld. Die is jarig op 5 December dus moest er in alle vroegte even gezongen worden. In Nederland zaten Mark en Niels vol spanning op Sinterklaas te wachten (“wel jammer dat Eline en Peter er niet zijn”) terwijl bij ons de dag nog moest beginnen. Ik had al wel tegen de kinderen gezegd dat ik na mijn werk wel even bij het postkantoor langs zou gaan om te kijken of Sinterklaas iets gestuurd had. Je kon immers nooit weten…

Even voor 3 uur ben ik van mijn werk vertrokken. Het was ondertussen gaan sneeuwen dus met gladde wegen was het even uitkijken. Ik was net iets te laat thuis want Annette was Eline al aan het ophalen. Snel weer even naar school gereden zodat ik ze terug naar huis kon rijden. Het grote pak van Sinterklaas lag al achterin.

12-05-0876Thuis gekomen hebben we de kinderen eerst hun pak en laarzen uit laten doen voordat we de kadootjes open gingen maken. Annette was ondertussen warme chokolademelk aan het maken. De tafel ging aan de kant en het grote pak werd opengemaakt. Het openmaken ging gemakkelijk want dat had de Canadese douane al gedaan. Een mooie gele stikker gaf dat aan. Geen idee of de douane er iets uitgehaald heeft. Waarschijnlijk wilden ze gewoon weten wat “Griezelpasta” nu eigenlijk was.

12-05-0878De doos zat vol met kados en lekkere dingen. Taaitaai en banket hadden we hier nog niet gezien en werden dus gelijk aangebroken. De dropjes zitten nog ingepakt. Peter was erg blij met de griezelpasta. Ook dat hadden we nog niet gezien hier.

Sinterklaas had naast het pak ook nog wat andere kadoos geregeld. Hier werden door de kinderen geen vragen over gesteld. Ze lagen gewoon los in de auto en dat kwam van het postkantoor.

12-05-091912-05-093412-05-091412-05-0932

Peter was helemaal in zijn nopjes met de zaklantaarn en de monstertruck (“Deze wilde ik al mijn hele leven!”), terwijl Eline aan het spelen was met de Sudoku, de mandela designer en de Polly Pocket. Ondertussen werd pappa door mamma afgemaakt met 4-op-een-rij.

We hadden speciaal voor vandaag de film “Het paard van Sinterklaas” bewaard dus hebben we die ook nog even gekeken. Al met al hadden we natuurlijk geen tijd voor het eten dus was het vandaag pizza. Lekker makkelijk. Al met al een geslaagde Sinterklaas.

Natuurlijk hebben we met zijn allen

Dank u wel Sinterklaas !!!

geschreeuwd. Nu maar hopen dat Sinterklaas het gehoord heeft…

Meer fotos in het album.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.