Schaatsdiploma

Zaterdag 1 december
Diploma ElineVandaag was de laatste schaatsles van Eline en Peter. Ze kregen allebei een certificaat en een lintje als bewijs dat ze hun cursus succesvol hebben afgerond.
Nou maar hopen dat het blijft vriezen (het is vandaag -20 graden, maar de vooruitzichten voor volgende week zijn +10 graden, dat komt door de Chinook wind) en ze ook een beetje opschieten met het aanleggen van een schaatsbaan bij het Community Center, dan kunnen we in de buurt lekker blijven oefenen.

Diploma PeterWe hebben in ieder geval wel al ijshockey sticks gekocht en een paar pucks. Vooral Peter vindt ijshockey helemaal geweldig. Alhoewel het wel wat moeilijk is om te blijven staan wanneer je de puck een mep wilt verkopen. Maar oefening baart kunst zullen we maar zeggen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.