Halloween schaatsen

Zaterdag 27 oktober
Vanochtend gingen de kinderen weer naar schaatsles. Zoals alles in deze tijd stond dit ook in het teken van Halloween. De kinderen mochten dus verkleed komen schaatsen. Omdat het mij niet zo’n goed plan leek om Elline in haar prinsessejurk te laten schaatsen, hebben we in plaats daarvan maar geschminkt. Lekker makkelijk en toch een beetje in Halloweensfeer. Eline wilde graag een spinneweb op haar wang, Peter een spook en omdat papa ook meeschaatst, mocht hij een vleermuis op zijn wang.

SchminkElineSchminkPeterSchminkRob


In de middag waren we uitgenodigd om te komen eten bij Melanie, die ik op het schoolplein af en toe spreek, en haar man Bret. Ze hebben een meisje van Eline haar leeftijd, Amy, en een jongetje (Callum) dat een jaartje jonger is dan Peter. Eline kende het meisje niet, omdat ze in een andere klas zit, maar ze konden aardig met elkaar spelen. Blijkbaar kende Amy Eline wel en had ook wel eens gevraagd of ze samen met haar wilde spelen. Omdat Eline echter nauwelijks Engels sprak (het gaat steeds beter) had ze wat vreemd of helemaal niet gereageerd. Maar nu begrijpen ze elkaar gelukkig beter en heeft Eline er misschien weer een vriendinnetje bij!
Het eten was verder heel gezellig. Wel lekker om eens rustig wat dingen te kunnen vragen en ervaringen uit te wisselen. Hopelijk voor herhaling vatbaar.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.