Boo at the Zoo

Zondag 28 oktober
bij de vissenVandaag gingen we naar de dierentuin. Er zouden ook wat Halloween dingen te beleven zijn. Dat viel een beetje tegen. Vooral ‘s avonds is er van alles te doen, maar waarschijnlijk zouden Peter en Eline dat wel erg eng vinden, lichtjes en geesten en enge muziek e.d. Daarom gingen we overdag. Leuk was wel dat allerlei kinderen en hun ouders verkleed waren gekomen. Er was dan ook meer te zien dan de ‘normale’ beestenbende.

We moeten wel even denken aan BokitoWe hebben dus vooral de gewone dieren als giraffen, apen, kangaroe’s en krokodillen bekeken. Maar ook de vleermuizen en andere nachtdieren hebben we, in het teken van “boo at the zoo” natuurlijk niet overgeslagen (dat was voor Eline eigenlijk al eng genoeg.)

bij de beesten afHeel bijzonder was wel dat we het baby olifantje even hebben gezien. Die mag twee keer per dag met zijn verzorgers even naar buiten. Wat een schatje!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.