Playgroup-halloween

Donderdag 25 0ktober

halloween knutselwerkVandaag heeft Peter op zijn playgroup een Halloweenfeest. Dat betekent dat hij verkleed mag komen. Ook zijn er allerlei Halloween-dingen om te doen. Peter komt natuurlijk in zijn spiderman-pak, lange onderbroek eronder vanwege de sneeuw. Hij is niet de enige als spiderman, er is nog een jongetje als spiderman verkleed. Verder zijn er natuurlijk prinsessen, een heks en verschillende dieren te vinden.

HalloweenSnackPeter vindt het altijd leuk om te gaan knutselen, dus doen we dat eerst. Een masker versieren we dit keer. “Maar mam, ik heb toch al een masker op?”. Oke, maar dan hangen we deze gewoon thuis op.
Daarna kleuren we een pompoen kleurplaat en dan is het alweer tijd voor een snack. Er zijn pumpkin cakejes en allerlei andere lekkere dingen. Peter heeft het zowaar heel gezellig met zijn buurvrouw. Normaal ontloopt hij de andere kinderen altijd een beetje, maar nu zat hij toch ‘grapjes’ te maken aan tafel.

oogballen vissenDan is er nog tijd om te spelen, we gaan nog even lekker met water kledderen: in dit geval pompoenen en oogballen opvissen.

Tot slot gaan we met zijn allen liedjes zingen, een beetje aangepast aan Halloween, “if you’re a ghost and you know it, just say: “boooo””.
Daarna is het alweer tijd om naar huis te gaan.

HeksenjuftractatieWe krijgen allemaal nog een halloween sticker van de heksenjuf en nog een zakje (halloween) snoepgoed om mee naar huis te nemen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.