Verjaarspartijtje

Zaterdag 20 Oktober
Eline met haar knutselwerkHoera! Eline heeft een uitgenodiging gekregen voor een verjaardagspartijtje bij een van haar klasgenootjes, Elizabeth. Hoewel ze eerst wat zenuwachtig is omdat ze “toch geen engels spreekt”, heeft ze er wel zin in wanneer we uitleggen dat de moeder van Elizabeth heus wel weet dat ze nauwelijks Engels spreekt. Wanneer ze maar gewoon kijkt wat de andere kinderen doen (net als op school), gaat het helemaal goed komen. Ineens is het dan toch wel erg leuk!

Het wordt een halloween verjaardag. Iedereen mag dus verkleed komen. Eline doet haar sneeuwwitje jurk aan. Als kado heeft ze een ‘Samaritans box’ mee. Dat is een schoenendoos gevuld met speelgoedjes en knutseldingetjes voor een kind in een derde wereldland. Dat wilde Elizabeth graag hebben in plaats van een kado. Als we aankomen, stipt om 2 uur (Hollanders als we zijn), zijn we de eersten. Elizabeth is maar net aangekleed en komt net naar beneden in haar eenhoorn-pak.

Wanneer we Eline weer ophalen, heeft ze het prima naar haar zin gehad. Ze hebben samen spelletjes gespeeld, kleine pompoenen gezocht in de tuin (pumpkin hunt), een heks geknutseld en nog veel meer geknutseld, gegrabbeld en gespeeld. Kortom een geslaagd feestje. Ze komt terug met een tas vol rommeltjes en zelf geknutselde spulletjes. Die kunnen we mooi weer gebruiken om het huis nog verder in Halloween stemming te brengen!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.