Annette’s rijexamen (deel 3)

Nadat ik er gisteren en vandaag door mijn collega’s bijna ieder uur aan werd herinnerd, er vanochtend een aantal mailtjes met dezelfde strekking stonden, Annette en Benjamin mij belden en mijn telefoon en outlook alarm af gingen, kon ik niet vergeten dat vandaag Annette haar rijexamen moest doen. Aan mij zou het deze keer dan ook niet liggen…

Ruim op tijd was ik thuis, nadat ik de benzine tank had bijgevuld en de ramen had gewassen. Thuis stond Annette al te wachten en ik kon mijn fiets gelijk inladen. Ruim op tijd kwamen we aan bij de registry waar Annette bijna gelijk mee kon met Brenda, de examinatrice. Brenda herkende me nog en maakte nog een opmerking als “Hey you made it!”. Dat was gelukkig de laatste opmerkingen die ik over dit verhaal hoefde te horen.

Toen Annette ging rijden zijn Peter en ik op de fiets naar de school van Eline gegaan om haar op te halen. Daarna naar huis en maar wachten. Een paar minuten voor 4 hoorde ik de auto de garage in rijden. Ze mocht dus zelf naar huis rijden en was dus geslaagd! En met slechts 20 strafpunten was ze beter dan Sander, Liesbeth, Per en mijzelf. Maar ik had in 1 keer evenveel punten als zij in 2 keer…

Ik had Peter een feestje beloofd (“McDonalds!!”) en dus gingen we ‘s avonds uit eten. Niet naar de McDonalds want daar houden wij niet zo van, maar naar de “Swiss Chalet”. Waar ze overigens geen zwitsers eten hadden, maar vrijwel uitsluitend kip. Ook lekker. Benjamin had al geopperd dat het prachtig uit komt als Annette haar rijbewijs heeft. Dan kan ik lekker dronken worden en kan zij rijden. Deze vlieger ging helaas vandaag niet op. Wellicht een andere keer.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.