Dom, dom, dom

Ik heb vandaag iets heel doms gedaan. Ik ben de afspraak om Annette naar haar rijexamen te brengen vergeten. Pas om 2:30 (een half uur te laat) dacht ik eraan. Toen was het natuurlijk helemaal te laat en stond Annette (terecht) te stomen. En ik had nog wel mijn presentatie verzet om op tijd te kunnen zijn, maar ben in de discussies na de presentatie de tijd vergeten. En natuurlijk geen alarm gezet!

Ja Opoe, je mag me slaan (kom maar langs), en je mag me lummel noemen (voor deze keer).

Bij de registry aangekomen kon ik nog wel spreken met de examinatrice, maar er was niets meer te regelen. Ik moest dus opnieuw $95,- betalen en een nieuwe afspraak maken. Die is nu aanstaande dinsdag (de rest zat vol) om 15:00. Dit is natuurlijk ook weer een probleem omdat Eline om 15:15 uit school komt. Dat wordt dus mijn probleem. Ondertussen heb ik voor de kinderen fietshelmen gekocht zodat we dinsdag de fiets mee kunnen nemen in de auto en terug kunnen fietsen om Eline op te halen. Na afloop van het examen kan Annette dan zelf met de auto naar huis rijden (er van uitgaande dat ze het haalt dus). Nu staan dus alle alarmbellen ingeschakeld. In mijn telefoon en op mijn werk. Dit gaat me niet nog een keer gebeuren.

Er rust echt een vloek op het rijbewijs…

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.