Naar de treinen.

Zondag 30 september 2007

Een auto rijdt rond in Heritage Park Ons huis staat vol met dozen, maar na een dag glazen en kopjes uitpakken hebben we er al schoon genoeg van. In Heritage Park is er dit weekend speciale aandacht voor treinen. Daarom gaan we lekker een dagje weg…

Heritage Park is een attractiepark waar ze een straat hebben nagebouwd met gebouwen van rond 1900. Ook rijdt er een stoomtrein rondjes, is er een radarboot en rijden er verschillende oude auto’s rondjes. Als je wilt, waan je je een beetje 100 jaar terug.

Eline in de schoolbanken anno 1910Bij alle huizen en winkels in het park kun je naar binnen. Bij de winkels wordt ook snoepgoed, brood en zelfs een eigen krant verkocht. Overal staan vrijwilligers om uit te leggen wat het voor huis was, wie er woonden en allerlei andere vragen beantwoorden. In het hotel kun je lekker wat eten, wat we dan ook gedaan hebben. Voor Eline was het de eerste kennismaking met de amerikaanse ‘macaroni and cheese’. Klinkt lekker voor en macaroni-liefhebster, maar ze vond het niet te eten.

Daarnaast is er ook een klein kermisgedeelte, waar we natuurlijk even op de caroussel en in de rups moesten. Ook hebben we een rondje meegereden met de stoomtrein en meegevaren met de radarboot. Er was veel te veel te zien en te doen en we moeten zeker nog eens terugkomen om de rest te zien.

Rob, Eline en Peter op de radarbootPaarden voerenBij de trein

(meer foto’s vind je hier)

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.