De eerste schaatsles

Zaterdagmorgen was het dan zover. De eerste schaatsles in de Crowchild Twin Arena. De kinderen zaten in twee verschillende groepen. Eline in de oranje “Learn to scate” groep, en Peter en ik in de rode “Parent and Todd” groep.

Omdat ik mijn schaatsen nog moet inrijgen zijn Peter en ik wat later op het ijs. Het eerste dat opviel was dat Eline niet op de grond lag, maar lekker op haar schaatsen stond! Al dat rolschaatsen heeft toch effect! Peter lag natuurlijk meer op het ijs dan dat hij op de ijzers stond. Maar dat zou al snel veranderen. De les van Peter ging over het vinden van je balans en het zelf weer kunnen opstaan.

De kinderen hebben genoten en vonden het jammer dat de les na 45 minuten weer over was. Volgende week is er geen les wegens Thanks-giving day maar de week erop kunnen we weer aan de slag. We kijken er naar uit!

Bij het filmpje heb ik het geluid maar weggehaald. Anders hoor je alleen maar een hoop lawaai. Oh, en beide kinderen hebben een witte helm op!

Voor wie nog geen Quicktime heeft… Get QuickTime

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.