Daar komen dan onze spullen…

Op vrijdag 28 september hebben de verhuizers dan eindelijk tijd om onze spullen te komen brengen (ze zijn al sinds vorige week vijdag in Canada, maar de verhuizers hadden het zooo druk. Plannen is duidelijk niet hun sterkste kant!). De afspraak was dat ze om 9 uur onze spullen zouden komen brengen. Nou hadden we wel met at vertraging rekening gehouden… en inderdaad om half tien gaat de telefoon, dat ze de container op hebben geladen en dat ze er over een uur zullen zijn: half 11 !!!! Moet je in Nederland mee aankomen.
Maar gelukkig, het valt nog mee: om 10 uur zijn ze er dan…

De inhoud van de container is overgeladen in een gewone verhuiswagen. We vertrouwen er maar op dat ze inderdaad alles weer hebben ingepakt. In sneltreinvaart worden de spullen uitgeladen door twee aardige mannen. Ze leggen keurig eerst een tapijt door de looppaden, zodat de vloerbedekking niet vies wordt. In de garage pakken ze de grote dingen uit en brengen ze dan naar binnen. Voor Peter is het een feest van herkenning. Al zijn spullen weer… Als eerste moeten natuurlijk de dozen met speelgoed worden uitgepakt!

De beschadigde tafelpotenEr is gelukkig weinig schade aan onze spullen. Het ergste is de eetkamer tafel, daarvan zijn twee poten bijna afgebroken. Dat wordt dus in ieder geval verzekeringswerk….. Maar de verhalen van volgelopen containers en verschoven en daardoor ernstig beschadigde ladingen laten ons in ieder geval denken dat het gelukkig ‘zo erg niet is’.

Het wandmeubel staat klaar om weer opgebouwd te wordenIn de keuken, kamer en vooral in de kelder staan de dozen nu weer netjes opgestapeld om verder te worden uitgepakt. Dat gaat nog wel een weekje duren voordat alles weer een plaatsje heeft gekregen. In ieder geval kunnen we vanavond wel weer allemaal in een gewoon bed slapen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.