Voorbereiding voor Halloween

Veel winkels hebben al Halloween spullen staan. Wij hebben natuurlijk ook al kostuums voor de kinderen gekocht. Maar bij ieder bezoek aan een winkelcentrum wordt je eraan herinnerd. De Wal-mart in Northland heeft een hele afdeling staan waar snoep voor Halloween verkocht wordt. Natuurlijk moeten we daar ook even langs en gebitjes, wormen en spinnen kopen. De oogballen laten we nog even liggen.

22-09-07_1432.jpg22-09-07_1433.jpg

Hele paden staan vol met dozen chips en andere uit te delen lekkernijen.

Iets verderop staan de kostuums, de levensgrote mummies en de overige electrische verschrikkers die afgaan op beweging. Peter weet dat het pad vol enge dingen staat en loopt dus voorzichtig. Maar ondanks dat moeten alle apparaten elke keer weer uitgeprobeerd worden. Zelfs de doodskist die plotseling opengaat en waaruit een schreeuwend en verlicht masker tevoorschijn komt. Hij weet dat hij er van schrikt, maar het is veel te leuk. Ik denk dat dat knopje nog vaak ingedrukt gaat worden.

‘s Middags heeft Annette met de kinderen glazen potten beplakt met silhouetten van vleermuizen, uilen, spoken en andere enge dingen. Een beetje crepe papier eromheen en toen een waxine lichtje erin. Het zag er erg spookachtig uit.

We hebben ons ook opgegeven voor een “Pumpkin Hunt“. Hier kunnen de kinderen op zoek gaan naar een pompoen, ‘m versieren en daarna ook nog even op de boerderij kijken.

Je moet toch wat doen om te integreren he?

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.