Calgary Zoo

Zondag 16 september 2007
Eline en Peter at the zooOpa klaagde al, dat we niet meteen al onze belevenissen van het weekend op de blog zetten. Nou zal ik vast waarschuwen dat het leven hier hopelijk toch ook steeds ‘gewoner’ zal worden en er dus minder te melden zal zijn. Voorlopig is er echter vodoende te ‘ontdekken’. Deze zondag was het erg mooi weer en zijn we naar de dierentuin van Calgary gegaan. Eigenlijk was het bijna te warm voor een bezoek aan de dierentuin.

Eline en Peter bij de dinosaurussenDe dierentuin van Calgary is op ongeveer een kwartiertje rijden van ons huis. Er zijn verschillende ‘werelddelen’ waaronder een dinosauruspark. We hadden geen tijd om alle dieren te bekijken, maar we hebben wel de dinosaurussen, de olifanten, de beren en de apen uitgebreid bekeken. Ook is er een vlindertuin. Het enige wat ik wel een beetje miste was een aquarium, dat hebben ze volgens mij niet. Dat vind ik altijd erg leuk om te gaan bekijken.

Het was een gezellige dag en we zijn ook gelijk lid geworden van de dierentuin, zodat we er nog eens vaker kunnen gaan kijken, want we hebben de zebra’s en giraffen nog niet gezien. Ook hebben we nog geen bezoek gebracht aan de speeltuin. Dat is dus voor de volgende keer…

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.