Movie at the park

Spelletjes bij ‘movie at the park’.Op zaterdag nemen we Eline (en ook Peter natuurlijk) mee naar het zwembad, als beloning dat ze (hoewel een beetje schoorvoetend) zo goed naar school is gegaan de hele week. Er is een zwembad dichtbij en daar kunnen we een lekker zwemmen met zijn allen. Omdat onze badpakken ‘in de container’ zitten gaan we eerst een nieuw badpak en zwembroek kopen. Voor de kinderen (hun zwempakken zaten wel in de koffer) halen we duikbrillen met snorkels en dan kunnen we…

Helaas is het kinderbad dicht, maar we kunnen gewoon terecht in het diepere zwembad. Daar kan Eline net staan, maar Peter niet. Die heeft gelukkig zwembandjes aan en weet zo prima zijn hoofd boven water te houden. De snorkels zijn helemaal een hit! Peter zwemt het hele zwembad door met zijn snorkel en zwembril aan.

In de avond is het langbeloofde “movie at the park”. De film begint pas om 8 uur s avonds, daarom zllen we er niet de hele avond blijven, maar er zijn ook wat spelletjes voor de kinderen. Het is niet veel, een beeje teleurstellend zelfs, maar voor de kinderen wel even leuk om te doen. De meeste mensen hebben stoelen, slaapzakken en dekens mee om warm de film te kunnen zien. We hebben zelf geen campingstoelen, dus na een paar keer de spelletjes te hebben gedaan, gaan we naar huis en kijken daar op de bank naar de nederlandse versie van de tekenfilm ‘Robots’.

Op zondag zijn we thuis en doen weinig. Wel komt de dame van de “Welcome Wagon” langs, een soort felicitatiedienst. Ze laat een hoop kortingsbonnen en cadeautjes achter van bedrijven en winkels in de buurt, die graag willen dat we klant bij hen worden. Gelukkig is ze niet opdringerig, dus we kunnen op ons gemak alle informatie even doornemen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.