Kopen, kopen, kopen

De eerste dag

Hoewel we ons hadden voorbereid op een aantal weken in een leeg huis, valt het toch wel een beetje tegen. We hebben een bank en een bed en dat is het wel zo’n beetje. Daarom gaan we op naar de IKEA, lekker bekend, om wat extra meubels te kopen. We zijn nu dus een salontafel en een eetkamertafel en vier stoelen rijker. Kunnen we tenminste fatsoenlijk zitten om te eten. Ondanks al deze aankopen is het huis nog steeds ontzettend leeg, maar dat komt vanzelf goed als onze container er is.

Televisie kijken konden we ook nog niet. Dus Eline en Peter zaten voor de laptop een filmpje te kijken. We habben wel aansluiting op de kabel, maar konden daar zonder tv geen gebruik van maken. Daarom op zoek naar een televisie. Hoewel er best nog ‘normale’ beeldbuizen te krijgen zijn, was de keuze ditmaal wel gevallen op een platte televisie. Als ze willen kunnen de kinderen nu 24 uur per dag kijken naar kindertelevisie. Uiteraard in het engels, dus hopelijk steken ze er wat van op…

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.