Meeuw vast

100_0076_blog.jpgOp zaterdag had ik de mountainbike van Ben geleend en ben een beetje rond wezen fietsen door de stad. Onderweg kwam ik door een straat die geblokkeerd was door een grote brandweerauto. Ik had mijn camera bij me en dacht dat het wel leuk voor Peter zou zijn als ik er een foto van nam.

Bij de tweede foto zag ik dat mijn batterij erg leeg was en ik had geen reserve batterij bij me.

100_0077_blog.jpg

Terwijl ik stond te kijken naar de brandweerauto en wat ze er mee gingen doen kwam er iemand naar me toe. Hij wees me op een zeemeeuw (“Hoe ver zijn we van de kust verwijderd?”) die met zijn poten vast zat aan een lantaarnpaal. Het dier hing er blijkbaar al een tijdje.
Toen de brandweermannen in hun bakje het dier naderden had ik nog net genoeg over voor een laatste foto.

100_0078-edit-2_blog.jpg

De meeuw werd losgesneden en in een doos gestopt zodat het verzorgd kon worden. Weer een avontuur goed afgelopen!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.