Slavenarbeid

100_9934_small.jpgHet is natuurlijk geweldig van Benjamin dat hij me zo lang in zijn huis laat wonen. Dat scheelt een hoop hotel kosten en natuurlijk ook kosten voor vervoer. Maar je gaat je wel bezwaard voelen, en je wilt wat terugdoen. Ben zat al een tijdje te stangen over een kastenwand in de woonkamer, maar we besloten de garage aan te pakken.

Bij de oplevering van zijn garage is door de aannemer het minimale gedaan. De scheidingswanden met de garage van de buren waren voorzien van isolatie en gipsplaten. Dit is een verplichte maatregel wegens brand. De overige wanden waren dus niet voorzien van isolatie en gipsplaten. Vorig weekend hebben we dat dus gedaan. Dit weekend was het maken van een werkbank en opbergplanken gepland. Van de week zijn we naar Home Depot gereden en hebben materialen gehaald. Vrijdagavond zijn we vroeg naar huis gegaan en begonnen met het opbouwen van de frames.

Zateragochtend zijn we hier mee verder gegaan en hebben we de garage helemaal opgeruimd en de werkbank afgemaakt. Het resultaat ziet er best netjes uit!

Een beetje slavenarbeid kan ook wel leuk zijn. Het is in ieder geval fijn wat terug te kunnen doen (en ook om weer een beetje te kunnen klussen).

De werkbank

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.