De telefoon is gekomen!

Motorola Razr V3Vrijdag kreeg ik mijn telefoon per post toegestuurd. Eindelijk na 3 weken wachten is hij aangekomen. Ze moesten me wel een tweede sturen, want de eerste is nooit aangekomen.

De telefoon heeft geen SIM kaart, die zou ik hier halen. Dat bleek ook nog een hele toer te zijn. Overal verkopen ze upgrades (als je dus al een SIM hebt), maar slechts een handje vol winkels verkopen ook de SIM kaarten. Uiteindelijk vonden we een winkel in een mall die de kaarten verkocht. Daar heb ik een Rogers SIM kaart aangeschaft. Het bellen van mobiele nummers is echter verschikkelijk duur in Canada. Vanaf 1 augustus 2007 gaat Rogers $0,40 / minuut rekenen (was $0,30!). Bovendien betaal je in Canada niet alleen als je belt, maar ook als je gebeld wordt! Ktjing!!! Begrijpelijk dat de twee aanbieders van GSM mobiele telefonie in Canada niet staan te springen dit veranderen. Als je het vergelijkt met Nederland dan wordt hier goud geld verdient! Niet teveel mobiel bellen dus. Skype is stukken goedkoper! Je kunt natuurlijk ook een abonnement nemen, maar ik heb nog niet uitgezocht wanneer dit goedkoper is. De cancellation fees zijn echter ook aanzienlijk (tussen de $100 en $400!). Voorlopig maar eens kijken hoe dit gaat lopen.

Mocht je me willen bellen (met een goede reden!) dan ben ik te bereiken op +1 403 830 4764.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.