We hebben een huis!

14237_c3259845_1.jpgVanavond had ik een afspraak met de verhuurder van het huis waarin we geinteresseerd zijn. Ze wilde meer papieren zien waaruit blijkt dat ik legaal in Canada ben en daar ook blijf. Ik had voor de zekerheid ook de deposit van de bank opgenomen zodat we meteen zaken konden doen.

Om 21:00 waren we bij het huis aangekomen. Ik moest mijn paspoort, werk vergunning en Social Insurance Number laten zien. Daarna kon ik het contract lezen en tekenen. Ik wilde nog wel een kwitantie van de borg hebben dus moest de verhuurder eerst nog even terug naar zijn eigen huis om die te halen. Had ik nog even tijd om rond te lopen en wat foto’s te maken met de telefoon van Per (mijn eigen camera had ik niet bij me). Helaas konden we de foto’s niet van zijn telefoon afkrijgen dus de foto’s hieronder zijn van het internet. Ik heb nog wel een opmerking gemaakt over de slechte lichtschakelaar in een van de kamers van de kinderen, deze wordt vervangen. Verder ziet het huis er prima uit, is de keuken netjes en schoon, staat er een nieuwe koelkast (met ijsblokjesmachine) en een nieuwe wasmachine en droger. Het ziet er dus goed uit.

Uiteindelijk hebben we het contract in tweevoud opgemaakt en heb ik getekend.

Hier nog even wat foto’s van het huis.

Voorkant
De voorkant van het huis


Vanuit de keuken, kijkend op de eetkamer
Vanuit de keuken, kijkend op de eetkamer


De keuken
De keuken


De woonkamer met openhaard, grenzend aan de tuin.
De woonkamer met open haard, grenzend aan de tuin


De kelder
De kelder


Onze slaapkamer
Onze slaapkamer

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.