Shopping!

Na de hele week vroeg opstaan hebben we vandaag uitgeslapen. Tegen 10 uur waren we allemaal wakker. Na het ontbijt eerst even de draadloze internet verbinding gemaakt zodat ik even kon bellen en Skypen. Altijd leuk om thuis weer even te zien. Even wat huizen doorgesproken en de aanschaf van een Hummer besproken.

Daarna: Shoppen.

De eerste stop was de BestBuy. Benjamin had ons, en met name Per, gek lopen maken dat we een grote tv moesten kopen. Hij zou in de tussentijd wel op het ding passen, aangesloten in zijn woonkamer natuurlijk. Met een beetje pushen kwamen we tot de conclusie dat het een 42″ LCD televisie moest zijn die 1080p HDTV aankon. Dus eerst naar BestBuy om even te kijken wat het aanbod is en de prijs. Benjamin heeft een 37″ scherm op zijn slaapkamer dus dat was goed vergelijkingsmateriaal. De 42″ kwam op $2000,-, ongeveer 1300 euro. Natuurlijk goedkoper dan in Nederland, maar nog altijd veel geld voor een tv. Na de BestBuy zijn we nog even doorgelopen naar de Futureshop. Daar hebben ze een vergelijkbaar aanbod, maar wellicht voor een betere prijs. De prijs was gelijk dus werd de joekel van een tv bij Futureshop gekocht. Het koste wat moeite maar toen kon de tv ook bij Benjamin in de auto.

Na een korte lunch bij de Ikea (die verassend veel lijkt op de Ikea in Delft) gingen we kijken voor wat bergschoenen voor ons tripje morgen. Natuurlijk moesten we ook hiervoor even verder shoppen dus reden we naar downtown waar een grote outdoor winkel is. Per slaagde voor zijn schoenen, ik ging nog even bij een andere winkel kijken. Daar kon ik voor $100,- een paar mooie schoenen kopen.

We waren toen wel klaar met shoppen, dus gingen we nog even langs een huis waar ik al een paar dagen een afspraak mee probeer te maken. Vanochtend had ik de vrouw van de verhuurder aan de lijn. Hij zou me terugbellen als hij uit de douche was, maar heeft het nooit gedaan. Omdat de fotos er erg goed uitzagen, maar er onduidelijkheid was over de beschikbaarheid van een garage, zijn we maar even langsgereden. Inderdaad, geen garage. Toch maar even een afspraak maken om het huis te zien.

Na de huizenjacht zijn we naar de luchthaven geweest. Per is nu al een aantal dagen zijn bagage kwijt en is onze grapjes over het nooit meer terugzien van zijn gloednieuwe 4500,- euro fiets een beetje zat (wij niet). Hij wilde bij de balie van British Airways compensatie gaan halen en meer te weten komen over zijn bagage. Na een uur in de rij heeft hij het opgegeven. Blijkbaar zijn in Heathrow ongeveer 20.000 stuks bagage kwijtgeraakt door een computerstoring van de week. Ik ben blij dat mijn bagage daar niet tussenzat. Het ziet er voorlopig naar uit dat Per nog meer schoon ondergoed moet kopen.

‘s Avonds sushi gegeten op 17th Avenue en thuis gekomen hebben we de tv aangesloten. Wat een enorme tv!

De nieuwe 42? televisie

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.