Doe ik iets fout?

Op het moment verblijf ik mijn een collega (Benjamin) in huis. Afgelopen woensdag is een andere collega (Per) ook bij hem komen logeren. Per is ook in Canada voor 3 jaar en ook op zoek naar een huis. We vissen dus een beetje in hetzelfde water. Nu was er gisteren een huis beschikbaar direct achter Benjamin, dus is Per een kijkje gaan nemen. Vandaag heeft hij besloten het huis te nemen en is de huurovereenkomst getekend. Per 22 juli is Per de buurman van Benjamin.

En ik heb twee huizen bekeken, die het beide niet echt waren, en heb nu nog 6 andere adressen die ik wil bekijken waar een paar hele leuke tussen zitten. Het record van Per (het eerste huis) had ik sowieso niet kunnen halen, maar ik hoop toch volgende week wel wat te hebben. De meerderheid van de huizen die ik wel bekijken liggen in de wijk scenic acres. Dit is redelijk dichtbij mijn werk en bij de bergen, en heeft bovendien een elementary school. Plus dat een van de huizen

Scenic Glen Mews

er erg leuk uitziet. Maar die meneer heb ik nog niet kunnen spreken.

Vanavond nog een bezichtiging gepland in scenic acres. Ik ben nog niet volledig overtuigd door de foto’s maar ga toch maar even kijken.

Scenic View Close


Twee andere bezichtigingen zijn voor maandag maar zouden ook zondag kunnen. We zien het wel.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.