Eerste werkdag

Vandaag ben ik begonnen bij mijn nieuwe werkgever. Ik was hier natuurlijk al eerder geweest dus heb ik weinig moeite te beginnen.

Maar de belangrijkste dingen natuurlijk eerst! De macbook moet opgetuigd worden met de software die ik zoal denk nodig te hebben. Natuurlijk Skype voor het bellen naar huis. Helaas zijn de pc’s hier niet direct aan het internet verbonden. Maar met een beetje zoeken vind ik hier een open draadloos netwerk met een geschikte snelheid. Ik weet niet waar het netwerk van is, maar het is erg bruikbaar. Na het opzetten van Skype en het toevoegen van contact personen (zoek op rob.ursem als je mij wilt skypen) kan ik snel aan de slag. Ton en Wendy zijn online en omdat het vandaag de verjaardag van Mark was zijn mijn ouders er ook. Niet veel later kunnen we naar elkaar zwaaien. Prachtig toch! Misschien dat mijn ouders toch ook maar een pc gaan aanschaffen.

Het grootste gedeelte van de dag gebruik ik om op gang te komen en de mac in te richten. Ik had al veel software klaargezet en die moet natuurlijk geinstalleerd worden. Daarnaast heb ik het mail programma ingesteld om de mail van mijn thuismailbox op te halen. Omdat daar ook de mail van de laatste maanden staat kan ik nog even wat mailtjes gaan uitzoeken (368!).

Aan het einde van de dag nog even naar huizen gekeken. Ik heb ondertussen twee afspraken staan om huizen te bekijken, maar ben voor vervoer nog wel afhankelijk van Benjamin.

Rond 19:30 gingen we naar huis. Benjamin maakt zich zorgen dat we gezien worden als het cute gay couple. Toen we samen door de Safeway (supermarkt) liepen ben ik dus maar door andere paden gaan lopen om te zien wat er nog meer te krijgen was.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.