Wat een geregel!

Donderdag 28 juni 2007

Het is stil op de blog, maar dat betekent natuurlijk niet dat wij ook stil zitten! Inmiddels heeft de verhuizer zo’n 50 dozen gebracht, die wijzelf zullen inpakken. Al met al nog een behoorlijk klusje. Eerst zijn we dus maar begonnen met het uitzoeken van de spullen die al zo’n jaar of 8 op de zolder stof staan te verzamelen. Eerlijk waar, we hebben daar bijvoorbeeld onze studieboeken en dictaten neergezet en nooit meer naar omgekeken. Nu besluiten we dus maar om deze toch weg te doen (wanneer je moet gaan betalen om je troep ergens op te gaan slaan, kijk je toch opeens met heel andere ogen naar al die rommel op de zolder). Ook voor de vissen en de cavia’s hebben we een heenkomen gevonden, net als Rob zijn motor.

De stress begint nu toch een beetje toe te slaan en dat heeft blijkbaar ook zo zijn effecten op je gezondheid. Annette ging twee weken geleden door haar rug en is dus nauwleijks in staat om nog iets te tillen. Dat is niet zo heel handig wanneer je gaat verhuizen!

Ook het afscheid nemen begint nu toch echt te gebeuren: de laatste vergaderingen van wijkkrant, koniniginnefeest, medezeggenschapsraad, studiegroepjes en wat dies meer zij. Helaas moeten we voor drie jaar onze vele taken gaan overdragen aan anderen. Nu ook in de wijkkrant heeft gestaan dat Annette naar Canada gaat, bellen veel mensen om nog even gedag te zeggen. Kijk, dat is nou toch wel weer ontzettend aardig!

Nog drie dagen: dan gaat Rob voor 6 weken naar Canada , alvast aan het werk en op zoek naar een huis, auto en allerlei andere noodzakelijkheden. Ondertussen blijft Annette thuis om hier de laatste dingen te regelen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.