Opzeggen en afmelden

Dinsdag 29 mei 2007

Nu gaat het grote regelen dan echt beginnen. Allerlei abonnementen die al jaar in jaar uit doorlopen worden nu dan definitief stopgezet. Nu voelt het dan allemaal wel erg definitief. Het volgende verhuisbedrijf is langsgeweest om te zien wat er allemaal verhuisd moet worden en een offerte te maken. Dat is echt raar, in plaats van al je rommel te verstoppen in de kasten, wil een wildvreemd iemand juist in al je kasten een kijkje nemen!

Ook komt onze woning binnenkort te huur te staan. Daarvoor wilde de bemiddelaar graag wat foto’s nemen van ons huis. Daar had ik nog niet echt op gerekend. En het was een bende in huis, net terug uit Canada en de kinderen weer lekker bezig in huis… Ik heb hem dan ook voorgesteld om zelf even wat foto’s te maken van het huis, kunnen we het tenminste eerst even opruimen!

Het volgende waar we ons in moeten verdiepen is het onderwijs voor de kinderen. Hoe zit dat in Canada en hoe kunnen we ze helpen om op hetzelfde niveau te blijven als de kinderen in Nederland. Er zijn gelukkig wel wat websites over te vinden.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.