Malls en woningen

 Dinsdag 15 mei 2007

Vandaag heeft Rob dan een vrije dag, kunnen we met de auto een beetje rondtoeren en wat souvenirs kopen voor iedereen. We kunnen voor de kinderen natuurlijk niet terug komen zonder een kadootje. In Calgary zijn verschillende grote winkelcentra en we gaan bij een aantal langs. Net als in Nederland zijn de winkelcentra ook hier allemaal hetzelfde. Overal dezelfde winkels, maar dan wel een stuk of 150. Het lastige aan inkopen den, is dat je geen idee hebt wat dure en minder dure winkels zijn. Ook de kledingmaten zijn anders. Het is dus veel rondkijken, maar het went wel…

De huizen hier zijn natuurlijk ook heel anders dan in Nederland. De huizen zelf zijn op zich wel groot, maar de tuinen zijn niet zoveel bijzonders. Het valt ook niet mee een mooie tuin aan te leggen binnen dit klimaat. Hoewel het de laatste dagen erg mooi weer is hier, schijnt dat ook zo om te kunnen slaan. Sneeuw in juni behoort tot de mogelijkheden.

Als afsluiting van de dag zien we de nieuwe Spiderman op een groot scherm.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.