Bow River

Maandag 14 mei 2007
Vandaag gaat Rob aan het werk en sta ik er een dag alleen voor. Ik besluit een wandeling te maken langs de Bow-river. Het is heerlijk weer en langs de rivier is een mooi wadel/fietspad aangelegd. Ook de Calgarians maken volop gebruik van het mooie weer. Er wordt volop gefietst, geskate en hard gelopen langs de rivier. Het is heel gezellig. Na een paar uur lopen wordt het tijd voor een lekkere kop koffie en weer terug de stad in. Nu wordt het helemaal druk. Het is lunchtijd en het lijkt wel alsof iedereen zijn lunchpauze sportief gebruikt. Er wordt volop gejogged. Dat is wel even een andere levensstijl, dan die wij gewend zijn. Wie weet loopt Rob volgend jaar ook zo rond te rennen!

Ik krijg zo in ieder geval wel een andere indruk van de stad. Nu het niet meer zo verlaten is, is het en stuk gezelliger.

In de middag rust ik uit van de wandeling en wacht tot het tijd is om te gaan dineren met Ken, de toekomstige? baas van Rob. We worden hartelijk ontvangen en meegenomen naar de golf-club. Hier neemt Ken blijkbaar al zijn klanten en gasten mee naartoe. We hebben een gezellig diner en de positieve punten van Canada, Calgary en CMG vliegen over tafel. Ook nu weer blijkt Rob enorm welkom om te komen werken voor CMG. Indien we hulp of contacten nodig hebben kunnen we altijd contact opnemen met Ken of zijn vrouw Dana. Zij hebben een uitgebreid netwerk van contacten bij de Universiteit (voor een baantje voor mij), bij de scholen (voor de kinderen) en andere contacten die we kunnen gebruiken.

We moeten eerst zelf alles maar eens rustig op een rijtje zetten. Morgen heeft Rob een vrije dag en kunnen we samen de stad verder verkennen.

Oh ja, mijn koffer is inmiddels ook aangekomen, dus helaas geen excuses meer voor een nieuwe set kleding.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.